Nederlands

Engels
 
 
 

INDIVIDUEEL

 
 
 

Himalayan Rock organiseert reizen voor individuele reizigers en kleine groepen. U geeft aan welke reis uit ons programma uw voorkeur heeft of laat ons uw speciale wensen weten.
In overleg wordt de juiste reis en het juiste programma op maat voor u opgesteld. De complete organisatie en voorbereiding van uw reis vindt plaats vanuit ons kantoor in Kathmandu. De communicatie over uw reis vindt plaats vanuit Nederland.

In Nepal organiseren wij behalve trekkings ook de bijzonder uitgebreide Nepal Compleet reizen voor mensen die in relatief korte tijd met al het moois dat Nepal te bieden heeft kennis willen maken. U kunt kiezen uit een 17-daagse of een 23-daagse reis.
Ons aanbod in Nepal bestaat verder uit onder meer junglesafari’s, rafttochten, mountainbiketochten, sightseeingtours, mountainflights, culturele reizen, wintertochten en festivalreizen.

In Tibet en Ladakh hebben wij onder meer culturele reizen, festivalreizen, spectaculaire jeeptochten en trekkings in ons aanbod en in Bhutan enkele prachtige culturele reizen, eventueel inclusief een bezoek aan een kleurrijk kloosterfestival.

Onze reizen naar Tibet en Bhutan vinden plaats vanuit de Nepalese hoofdstad Kathmandu. Wij bieden u complete arrangementen aan inclusief visum en vliegtickets.
Reist u met ons naar Ladakh dan vliegt u via de Indiase hoofdstad New Delhi. Via New Delhi vliegt u vervolgens naar Leh (Ladakh). Deze tickets worden door ons geregeld en zijn bij de prijs inbegrepen.

Service

Onze service begint al meteen na de landing op het vliegveld. In alle gevallen wacht iemand van ons kantoor op u en zorgt voor een warme ontvangst en transfer naar het reeds geboekte hotel of guesthouse. Graag willen wij er voor zorgen dat u zich meteen na aankomst een beetje “thuis voelt”.

Heeft u voor uw reis hulp nodig bij het boeken van het juiste internationale vliegticket dan verlenen wij hierbij kosteloos assistentie of boeken uw ticket voor u. Ook kunt u bij ons terecht voor vragen over inentingen / visa etc.

Na aankomst in het land van bestemming vindt op ons kantoor een briefing plaats over de gehele gang van zaken tijdens uw reis. Tijdens uw verblijf kunt u op elk moment van de dag binnenlopen op ons kantoor bij vragen en/of problemen.

Prijzen

Het prijsoverzicht van al onze reizen kunt u elders op deze website vinden. Gezien het individuele karakter van ons reisaanbod hebben wij prijzen vermeld bij deelname van respectievelijk 2 en 4 personen. Voor nagenoeg alle reizen geldt dat de prijs gunstiger wordt als er meerdere deelnemers zijn.

Schrikt u ook van de almaar stijgende prijzen van groepsreizen bij de grotere reisorganisaties?  Bekijk dan onze prijslijst eens. Bij ons betaalt u minder voor uw individuele reis dan bij grotere reisorganisaties voor een groepsreis!

Wij kunnen zeer scherpe prijzen bieden doordat wij geen overheadkosten in Nederland hebben maar de reizen vanuit onze lokale kantoren organiseren en ook tijdens de reizen alleen gebruik maken van onze ervaren lokale mensen.

Soorten trekkings Nepal

Lodge / Teahouse trek – Tijdens deze trekkings overnacht en eet u in lodges. U wordt begeleidt door één van onze ervaren Engels sprekende gids(en) en uw persoonlijke bagage wordt afhankelijk van het aantal deelnemende personen gedragen door één of meerdere Nepalese porters. Trekking permits en lokaal vervoer worden voor u geregeld en zijn bij de prijs inbegrepen.
Lodge trekkings vinden plaats in de wat meer toeristische regio’s van Nepal waar men gewend is aan buitenlandse bezoekers. Hieronder vallen onder meer trekkings in het Everest gebied, de Annapurna regio en Langtang.

Tenttrek – Tijdens deze tochten overnacht u in tenten. Het eten wordt verzorgd door onze Nepalese koks. U wordt begeleidt door onze ervaren Engels sprekende gids(en), keukenploeg en een groep dragers die de tenten, het keukenmateriaal en uw persoonlijke bagage vervoeren. Himalayan Rock zorgt voor de tenten, volledige keukenuitrusting en voldoende eten voor de gehele tocht. Trekking permits en lokaal vervoer worden voor u geregeld en zijn bij de prijs inbegrepen.
Tenttreks vinden plaats buiten de meer toeristische gebieden waar de bevolking niet gewend is aan buitenlandse bezoekers. Er zijn in deze gebieden geen guesthouses beschikbaar. Gebieden waar wij tenttreks organiseren zijn onder meer Dolpo, Mustang, Manaslu, Dhaulagiri, Kangchenjunga en Ganesh Himal.

De beste seizoenen voor trekkings in Nepal zijn het voorjaar en het najaar. Sommige trekkings zijn ook in de zomer te maken zoals bijvoorbeeld de bijzondere Mustang trekking.
Andere trekkings zijn ook in de winter vaak nog mogelijk. Hierbij moet u denken aan trekkings in de lager gelegen gebieden zoals de Poon Hill trek en Annapurna Base Camp.

Soort trekking Ladakh

Aangezien er in Ladakh geen lodge / teahouse trekkings mogelijk zijn wordt u tijdens onze trekkings in Ladakh begeleidt door één van onze Engels sprekende en ervaren lokale gidsen. De bagage tijdens deze trekking wordt vervoerd door paarden die worden begeleidt door één of meerdere paardenmannen.
Voor keukenmateriaal, tenten en eten wordt door ons gezorgd en deze service is altijd bij de prijs inbegrepen.

De beste tijd voor een trekking in Ladakh is van juni tot en met september. Ook in de winter is Ladakh een zeer bijzondere bestemming. Kijk hiervoor op onze site naar de culturele winterreis in Ladakh. Tijdens deze reis woont u 2 bijzondere kloosterfestivals bij.
 
 
       
Over ons  |  Condities  |  Boekingsformulier  |  Foto's  |  Brochure  |  Nieuws  |  Specials  |  Prijzen |  Gastenboek  |  Links  |  Location
Himalayan Rock Treks & Expedition
P.O. Box : 13643, Thamel, Kathmandu , Nepal. Tel: 977-1-4215511, 4212392, Fax: 977-1-4212392
E-mail : info@himalayanrocknepal.com, Web: www.himalayanrocknepal.com , www.himalayanrock.nl
Cell Number:     +977 9801070180
Copyright © Himalayan Rock Treks & Expedition, All rights reserved. Best view on 1024 x 768.